28-11-05

Nog maar es met mijn hoofd tegen de muur gelopen...

Zaterdagavond met een aantal mensen naar den oudleerlingenavond geweest van onze vroegere school. Twas echt triestig, er waren bijna geen ex-klasgenootjes. Uiteindelijk zijn we daar niet lang gebleven, twas daar toch saai en zijn we verhuisd naar ons vaste stekje int weekend. Daar heb ik 'hem' weer gezien, twas onvermijdelijk, want hij moest werken, zoals iedere zaterdagavond trouwens. Het was van woensdag geleden dat ik hem nog gehoord of gezien had. Bijna 3 dagen, een hele prestatie! Maar tis niet omdat ik hem niet hoorde of zag, dat ik ondertussen niet aan hem gedacht heb, integendeel. Maar zolang ik iets om handen heb, dwalen mijn gedachten niet naar hem. Ik probeer afstand te houden, zo weinig mogelijk contact te zoeken en zeker geen oogcontact. Maar tis zo verdomd moeilijk! Kheb mij zaterdag echt niet geamuseerd en iedere keer zoeken mijn ogen 'hem' op. Toen ik vertrok, was hij nog steeds aant werken, maar hij vond toch de tijd om salu te zeggen. En hij vroeg of ik de dag nadien naar daar kwam, want we moesten echt es babbelen vond hij, hij moest mij superveel vertellen. Zondag kon ik wel gaan, maar kheb een uitvlucht verzonnen, weeral een dag dat ik hem niet zie,dus een dag meer om hem te vergeten...
Deze voormiddag zat ik in de les en had ik opeens 5 gemiste oproepen. Hoe kan ik hem nu vergeten, als hij steeds opnieuw contact zoekt?? Nadat ik zijn lief berichtje hoorde op mijn voicemail ben ik gezwicht en heb ik hem teruggebeld. Hij wou deze avond afspreken.
Kheb hem dus gezien en twas weer een zalige tijd. We zijn dvd's gaan kiezen, een wandelingetje gaan maken in de kou en daarna gezellig iets gaan drinken. We hebben gebabbeld, wel 3u lang, maar meestal over zijn gevoelens, zijn problemen. Hij is een aantal mensen uit zijn vriendenkring kwijtgespeeld, omdat zij niet 'gewoon' vrienden kunnen zijn met hem, zij voelen wel altijd iets meer. Gelukkig zullen wij altijd goede vriendjes blijven, zei hij.
En toen heb ik opnieuw gezwegen....

23:42 Gepost door just me | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

oeioei... mottig zaakje... hopelijk komt het vlug in orde, en ik hoop nog meer voor jou dat op een dag de vonken eraf springen tussen jullie :$ succes in alle geval!

Gepost door: passionfruit | 29-11-05

De commentaren zijn gesloten.