31-12-05

overzichtje

we zijn bijna 2006, het is tijd om eens achterom te kijken. Wat is er zoal gebeurd dat de moeite waard is om te vermelden en een invloed heeft (had) op mijn leven?
- kort na nieuwjaar iemand leren kennen, K, leuke momenten mee beleefd en nu is hij nog steeds een goeie maat
- op studievlak een totaal nieuwe weg ingeslaan! Na 2 jaar regentaat heb ik ontdekt dat dit toch niet helemaal mijn 'ding' was. Het is niet iets wat ik mij mijn hele leven zag doen. Dan ben ik maar iets totaal anders gaan doen, nl verpleegkunde en tot hiertoe valt dit nog steeds supergoe mee!
- door examens, 2e zit en vakantiejob ook dit jaar niet op reis kunnen gaan, tot mijn grootste spijt.
- in het voorjaar, op de dag van de arbeid om precies te zijn, was er gelukkig wel 'iemand' aan het werken :-) Die dag werd het begin van een mooie vriendschap. Sindsdien zijn we echt beste vriendjes geworden, merci G'ke voor al die toffe momenten!
- mijn zomer werd vooral gekenmerkt door mijn cursussen, maar tussendoor vond ik wel tijd om toffe uitstapjes te maken, uit te gaan tot de zon weer opkomt, te feesten gelijk de beesten,... ;-)
- er waren ook minder toffe momenten in 2005. Zo heb ik 1 van mijn paardjes moeten verkopen, enkele ontgoochelingen meegemaakt, verschillende keren ruzie gehad met mijn ouders, ...
- Gelukkig waren er meer positieve dan negatieve gebeurtenissen. Zo ben ik in oktober ook voor het eerst meter geworden van een schattig ventje :-)
- Kheb daarnet gezien dat mijn blogje reeds meer dan 6500 bezoekers heeft mogen ontvangen. Bedankt om hier allemaal langs te komen en mijn 'gezever' te lezen. Op naar de 7000 !
- Tot slot wil ik ook mijn vriendjes en vriendinnetjes bedanken voor het voorbije jaar. Sommigen betekenen echt veel voor mij, hun steun, glimlach, gezelschap zijn van onschatbare waarde. Speciale merci I, K, F, I, K, O, K, T, J en vooral G'ke

01:05 Gepost door just me | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

v Hoe oud ben je

Gepost door: b | 26-01-06

De commentaren zijn gesloten.