09-01-06

 

Tis weer zover, de eerste dag school na de vakantie. De wekker die 's morgens op een veel te vroeg uur afloopt (6u15, voor mij is dit vroeg ja, aangezien ik een avondmens ben :-) ), door de koude naar tstation fietsen, lopen om nog net op tijd de trein te halen, 20min op een tram zitten die volgestouwd zit met gillende pubers met van die boekentassen waar je iemand mee kunt vermoorden,... Je raadt het al, ik moest terug naar school vandaag! Na 3 weken stage en 2 weken kerstvakantie (lees 'blokverlof') eindelijk nog es naar Gent. Deze week is er bij ons op school een inhaalweek, maar blijkbaar moeten we alle dagen optrekken en gaan alle lessen van begin tot einde door, ik haat het! Waarom kunnen die leerkrachten niet gewoon hun leerstof voor het verlof afwerken en ons dus nog een weekje blok gunnen??
Vanaf maandag begint het dan echt, de examens. Ik heb er eigenlijk totaal geen idee van hoe ik ervoor sta. Ik zit wel op schema, maar ik besef nog niet echt dat het maandag al zover is. Maja, hoe vlugger ze beginnen, des te vlugger zijn ze gedaan :-)
 
In the mean time --> laat de chocolade maar aanrukken, de vingers kruisen en de kaarsjes branden, op die manier slaan we der ons allemaal wel door!
Veel succes iedereen!

21:21 Gepost door just me | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

:-) heel erg veel succes, ik start morgen en ben er zeker van dat ik mijn wekker zal kunnen killen...

Gepost door: RedRose | 10-01-06

De commentaren zijn gesloten.