21-01-06

over paardjes, examens, 22, memories en schoenen...

Tleven is echt wel saai tijdens de examens en die weekend nog saaier! Mijn oprechte excuses dus als ter ier nieveel interessants te lezen valt e. So please forgive me   

 

- @ josie --> ik heb zelf paarden thuis (voor de kenners: 1 quartermerrie, 1 paintmerrie en 1 friese jaarling hengst) Schatten van beesten! Maar aangezien het nu winter is, koud, slecht weer en heeeeeel vroeg donker, lukt het niet altijd om dermee te gaan rijden. Dus tis nu wel al een tijdje geleden dak ik ben gaan paardrijden. Rij jij in een manege misschien?

- gisteren had ik examen wetgeving en godsdienst. In totaal hebben we dus 3 examens moeten maken op 3,5u, nie te doen gewoon. 1e examen was wetgeving en was verschrikkelijk, 2e was godsdienst en was te doen en 3e was terug wetgeving, maar dan open boek. Da viel ook nog mee, ma we hadden gewoon veel te weinig tijd.

Ma 't einde is in zicht, nog 2 examens voor de boeg. En gelukkig zie ik die wel goed zitten

- Tzijn solden, maar ik heb nog steeds niet echt de tijd gehad om op zoek te gaan naar hét ultieme koopje. Wat ik wel zou willen, is een paar schoenen. Maar ik vind mijn goesting niet. Ofwel zit mijn maat er niet meer in, ofwel zijn ze nog verschrikkelijk door, ofwel heb ik gewoon ne slechte smaak, of de mode van tegenwoordig is gewoon raar...

- ik ben geen 3x7 niemeer. Sinds vandaag is het officieel, ik ben 22 geworden. Ik moe zeggen dat ik nooit last heb gehad wat betreft verjaren en ouder worden, maar 22 worden deed mij wel iets. Ik zag er wel een beetje tegen op, want 21 vond ik een verschrikkelijk mooie leeftijd. Nu ja, het feit dat mijn verjaardag tijdens de examens valt, zal der mss ook wel wa mee te maken hebben.

- Door je verjaardag komen er toch altijd herinneringen uit het verleden naar boven, bij mij is dat toch zo. Met een glimlach keek ik terug naar de goeie, plezante dingen, maar tegelijk kwamen ook weer de nare gedachten naar boven van het voorbije jaar en toe kwamen de traantjes. Tbegint al goed, op je verjaardag een huilbui krijgen en ambras hebben met je ouders. Ik heb het weer gekunnen, typisch mij.

Maja, kga et mij vandaag allemaal nie teveel aantrekken. Kga mijn es gaan omkleden sie en naar zottegem vertrekken om mijn gedachten es te verzetten.

 

Aan iedereen een fijn weekend!

21:10 Gepost door just me | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

een hele gelukkige verjaardag! en och ja, leeftijd, das ook maar een cijfer hoor ;-)
Nog veel succes met de laatste twee!

Gepost door: RedRose | 22-01-06

danku voor het berichtje :-) ik plaats je in mijn linkenlijstje ;-)

Gepost door: Bridget II | 22-01-06

Dagje te laat... maar alsnog wensen Vriend en ik je een héle gelukkige verjaardag!

En wat die 22 betreft: mij heeft dat nooit iets gedaan, tot nu... Ik word er 26. Da's gewoon de foute kant van de 25, véél te dicht bij de 30 (blèt blèt, ;-)).

Gepost door: Aude Audenda | 22-01-06

De commentaren zijn gesloten.