27-01-06

Examenstress na de examens....

Tis gedaaaaaaannnnnn!!! De examens zijn eigenlijk al van woensdag gedaan hoor, maar ik heb ondertussen al zoveel gedaan dat ik niet echt tijd had om te posten.

Woensdagmorgen nog es vroeg uit de veren voor het laatste examen. Nadien ben ik gaan shoppen in Gent (de solden waren dit jaar maar niets hoor!) en dan terug naar Zottegem geweest bij mijn beste maatje. Het was al al 18 dagen dat ik 'hem' niet meer gezien had en ik had echt wel nood aan zijn gezelschap. Een bezoekje brengen aan hem loopt altijd uit, de tijd vliegt wanneer ik bij hem ben en zo ook woensdag. Nadien ben ik vlug naar huis gegaan om mij te herkleden en wat op te frissen, want we hadden afgesproken met een aantal mensen van de klas om het einde van de examens te vieren in d'Overpoort. Eerst zijn we met een stuk of 4 nog iets gaan eten en dan zijn we het Gentse nachtleven ingedoken. En gevierd hebben we hoor, de drank vloeide rijkelijk en het duurde dan ook niet lang of de tongen kwamen los en de diepgaanste gesprekken passeerden de revue  Zo kom je nog eens iets te weten over je klasgenootjes...

Ook donderdag was een typisch examens-zijn-net-gedaan- dagje. Eerst heb ik es echt uitgeslapen, mijn oogjes gingen spontaan open wanneer het al half 2 was. Daarna thuis een beetje opgeruimd, paardjes gaan verzorgen en dan was het tijd om enkele nodige bezoekjes te gaan brengen aan o.a de grootouders (khad ze niet meer gezien na nieuwjaar), de achternichtjes, een familielid die in het ziekenhuis ligt,... 's Avonds moest ik een vergadering gaan bijwonen van een plaatselijke vereniging die deze zomer iets wil inrichten en dan ben ik daar natuurlijk blijven hangen zodat het toch algauw 2u was.

En dan vandaag, ja vandaag was het mijn dagje niet hoor. Ten eerste heb ik deze nacht verschrikkelijk slecht geslapen, meerdere keren wakker geworden en zelfs nachtmerries gehad. Ten slotte was ik het beu en ben ik maar opgestaan om half 9 (dat is dus ontzettend vroeg voor mij e!) en heb ik allerlei karweitjes gedaan in huis om mij bezig te houden en vooral om mijn gedachten te verzetten. Vandaag was het immers deliberatie bij ons op tschool en als we der nie door waren, gingen ze van tsecretariaat bellen tussen 12u en 14u. Amai, da waren precies de langste 2 uren uit mijn leven, de tijd kroop gewoon. Mijn examens zijn wel vlot verlopen, maja op zo'n momenten begint de twijfel toch toe te slaan. En toe om half 2 de telefoon begon te rinkelen, sprong ik bijna ne meter omhoog van tverschieten. Met een bang hartje zie ik hallo.... Natuurlijk was het zo een televerkopen die wou weten of ik graag wijn dronk, want er was via een of ander bedrijf een promotie ivm wijn. Op dat moment dacht ik echt dat ik uit mijn vel ging springen, twas dan nog zo iemand die blijft voortzagen en aandringen om zijn product toch maar te kunnen verkopen. Kheb dienen vent een beetje uitgekafferd, denk ik en dan de telefoon toegesmeten. Kweet et dat ik ietwat grof was, maja tzal de stress geweest zijn zeker?! Sorry bij deze voor mijn gedrag deze middag.

Aja, tbelangrijkste ben ik nog vergeten te melden. Ze hebben niet gebeld  

Dat wordt dus een groot feestje vanavond!!

15:21 Gepost door just me | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

xxx geniet van de feestjes en van de vrije dagen... nog enkele dagen en dan kan ik eindelijk ook eens wat langer uitslapen!
groetjes

Gepost door: g*lover | 27-01-06

:-) Da's keigoed nieuws! Alle redenen zijn goed om te feesten hé!

Gepost door: Aude Audenda | 28-01-06

jipieeeee goed zooooo!!!! Proficiat hé :-)

Gepost door: RedRose | 29-01-06

De commentaren zijn gesloten.