30-01-06

weekend

* vrijdag in de late namiddag nog es gaan fitnessen, want vanaf nu wordt er weer aan de conditie gewerkt! De goede toon is intussen gezet, want morgen trekt ik opnieuw richting fitnesszaal, flink e :-)

* vrijdagavond een flink feestje gebouwd in een plaatselijk, hip danscafé (er worden geen namen genoemd :-) ) Veel woorden moet ik daar nie aan vuilmaken zeker? Er was drank, :leuke muziek, goeie sfeer, toffe mensen en je kon er 'van de grond gaan' (niewaar koentje ;-) ) Kortom, twas weer gezellig en vooral laat!

* zaterdag nie zo heel veel gedaan. Eerst een beetje uitgeslapen, dan thuis een beetje opgekuist (in zottegem is het dus vrijdag kuisdag :S ) In de namiddag ben ik naar de voetbal gaan kijken. Mijn beste maatje speelt bij de beloften van een plaatselijk voetbalploegje en hij had al verschillende keren gevraagd of ik nie es kwam kijken. En omdat hij de laatste tijd regelmatig es een doelpunt scoort, ging hij extra zijn best doen en een goaltje aan mij opdragen . Dus heb ik de bijtende koude getrotseerd en ben ik gaan supporteren. Waarschijnlijk was het diezelfde koude (of de overvloed aan alcoholische drank de avond en nacht ervoor), maar de ploeg speelde verschrikkelijk slecht! Geen goaltje en geen gewonnen match dus :-(   De mens gaat dan es gaan supporteren....

* zaterdagavond terug een feestje gebouwd, maar dit keer was het kleiner en van korte duur, de vermoeidheid begon toe te slaan en mijn gezond verstand riep mij toe dat ik beter vroeg naar huis kon gaan.

* vandaag de hele dag gaan werken, ma twas vrij saai, want het was weer ontzettend kalm. Maja, de centjes zijn weer verdiend :-) In de namiddag zijn er nog een aantal vriendjes langsgeweest op mijn werk (waar en wat ik doen van werk vermeld ik liever niet, aangezien ik toch nog iets van anonimiteit wil bewaren) Er worden blijkbaar al plannen gemaakt om op reis te gaan deze zomer, amai we zijn er weer vroeg bij. We gaan naar treisbureau achter een aantal brochures gaan, maar nu zal de miserie waarschijnlijk beginnen. Wie gaat er mee? Wanneer pas het best voor iedereen? Waar gaan we naartoe? ...Ik ga spannende tijden tegemoet.

Als er iemand een voorstel heeft waar zij zoal op reis kunnen gaan, suggesties zijn altijd welkom. Liefst een plek met zon, zee, strand, cultuur en uitgaansmogelijkheden (en als het enigszins mogelijk is, niet té duur, wij zijn ook maar arme studentjes  )

00:19 Gepost door just me | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ik ben ook al aan het wegdromen van een vakantie, maar ik denk dat het er dees jaar niet zal van komen... mijn budget is zo goed als nul euro dusseuh :p en met dat ik ook weer de fitnesszaal ingedoken ben moet ik daar ook weer eurootjes in pompen... het leven van een student...

Gepost door: RedRose | 30-01-06

De commentaren zijn gesloten.