07-02-06

raindrops keep falling on my head....

vorige week een supertoffe tijd gehad! Examens gedaan, nog wat relaxen, wat mensen opgezocht. Dinsdag was het dan proclamatie op school en ik ben geslaagd *fier*  Daarna met de klasgenootjes iets gaan eten en nog de hele namiddag Gent onveilig gemaakt.

Tweekend was goed begonnen. Vrijdag was het dan de eerste dag dat we terug les hadden, ma twas toch weer een aanpassing ze om zo ne gansen dag op een stoeleke te moeten gaan zitten. 's Avonds zijn we goe gaan feesten. Tresultaat was dat ik zaterdag bijna niets gedaan heb omdat ik me zo ziek en moe voelde, twas zelfs zo erg dat ik geen stem meer had. Zaterdagavond ben ik dan ook thuisgebleven en es vroeg in mijn bedje gekropen, want zondag was het werken geblazen. 's Morgens kwam er toch al iets van geluid uit mijn keel en na een heet badje voelde ik mij al stukken beter. Op twerk was het natuurlijk ontzettend druk, maar op die manier gaat de tijd ook vlugger voorbij.

Daarna nog efkes bij mijn beste maatje langsgeweest. En hij had slecht nieuws. Op die manier eindigde mijn weekend dus in mineur. Hij zei dat ik me sterk moest houden, dat ik daarom niet mocht huilen. Maar op weg naar huis heb ik toch enkele traantjes gelaten. Nu zal niets nog zijn zoals het geweest is...

00:06 Gepost door just me | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

oeioeioei leenie!!!! Kwens jouw en de vriend alleszins veel sterkte want het klinkt niet gezond...

Verder ben ik heel erg blij dat je geslaagd bent *PROFICIAT* en het is fijn dat je je geamuseerd hebt!!!!!

Gepost door: RedRose | 07-02-06

De commentaren zijn gesloten.