16-02-06

vanalles

Kheb een paar dagen zonder internet gezeten. Om de een of andere onduidelijke reden kon ik geen verbinding meer maken met het world wide web, zoals de mensen da zo schoon zeggen. Amai, kdacht dat mij dat nooit zou overkomen, maar ik moet het nu wel toegeven... ik ben verslaafd ! Die paar avonden zonder internet leken uren te duren en ik werd 'gek' van tfeit dat ik mijn mails niet kon checken! Zou je voor dit soort verslaving ook in behandeling kunnen gaan

Enfin, probleem heeft zichzelf blijkbaar opgelost, want vanavond kon ik ineens wel weer op internet. Nuja, mij ga je niet meer horen klagen :-)

Voor de rest is er deze week niet zoveel gebeurd. Maandag heb ik mij een snipperdagje genomen, kheb de hele dag geslapen, juist opgestaan om naar de tandarts te gaan (auw  ) en daarna onmiddellijk voortgeslapen. Ik zal het eens nodig gehad hebben zeker? Er sluimert wel nog steeds een verkoudheid in mij rond, keelpastilles, zakdoeken, pijnstillers en hoestsiroop zijn nooit ver uit mijn buurt. Hoe kan het ook anders, bijna de helft van de klas is ziek of recent ziek geweest. Hoe sterk ik mij ook voordoe, ik zal ook wel eens moeten bezwijken onder de ziektekiemen vrees ik. Tussen al het gesnotter door, ben ik deze week wel al 3 keer gaan fitnessen *glunder, glunder*  Kheb nog een dikke 2 maand vooraleer mijn abonnement ten einde loopt, dus ik moet er van profiteren e!

Op school is het verschrikkelijk saai (voor de verandering) Sommige dagen ga ik echt met tegenzin naar Gent en vooral het 'getrein en getram' begint serieus op mijn systeem te werken. Als er iemand mij wil sponsoren voor een autootje, feel free

kvind dat ik al genoeg gezeverd heb voor vandaag. Kdenk dat ik es vroeg in mijn nestje ge kruipen, kwestie van goed uitgerust aan het weekend te kunnen beginnen!

 

21:29 Gepost door just me | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ik heb nog twee keer stage "intern" (= in Brugge) en nog vier dagen stage in april :-)

Gepost door: RedRose | 16-02-06

De commentaren zijn gesloten.