28-02-06

it's been a long time...

ik leef nog, allez toch zo goed als. Tis vakantie deze week (joepie!) maar ik heb der eigenlijk nog nie veel van gemerkt. Vrijdag laatste dagje school en daarna ben ik direct naar huis vertrokken om te gaan werken. De bazen zijn een weekje op verlof, dus nu zijn we met 2 die de boel een hele week alle dagen moeten draaiende houden nog tot en met zondag. Tis wel nog plezant, soms ist wel wa kalm, maar we kunnen ons wel bezighouden.

Zaterdag was het dan mijn verjaardagsfeestje. Eerst was het thuis met een hapje en een drankje en nadien zijn we naar tstad vertrokken (nadat ik eerst nog mijnen auto ontdaan had van strikken en ballonnen, merci guys) We hebben ons echt nog es goe geamuseerd, twas 6u as ik thuiskwam  

Zondag na twerk ook nog iets gaan drinken en daardoor was het ook na 12u eer ik mijn bedje gezien heb. Ik heb massa's slaap in te halen eigenlijk. Maar we zijn plannen aant maken om ofwel morgenavond (woensdag) ofwel donderdagavond naar gent te gaan. Kben der alleen nog nie uit wanneer we nu precies gaan.

Kga nu nog wa voortdoen, want straks moet ik al terug gaan werken. Tleven kan toch hard zijn...

11:39 Gepost door just me | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hard misschien wel, maar die centjes zullen het wel minder hard maken ;-)

Gepost door: RedRose | 01-03-06

De commentaren zijn gesloten.