11-03-06

love is a force of nature...

tis weeral enkele dagen geleden dat ik nog iets gepost heb, maar deze keer ga ik geen excuses zoeken. Ik had gewoon geen zin ofwel geen inspiratie om iets te schrijven. Niet dat ik nu inspiratie heb, alleen de goesting  is er vandaag, maar toch ga ik een poging wagen.

 - Maandag was het terug school. Opnieuw iedere dag zo vroeg opstaan, de trein op naar gent, overvolle trams en oersaaie lessen, ik moet er geen tekeningetje bijmaken zeker?! Soms steekt het mij zo tegen om naar school te moeten gaan. Maar anderzijds bevalt het studentenleven (buiten het naar school gaan zelf) mij enorm en zou ik het voor geen geld van de wereld al willen opgeven. Nuja, nog efkes op de tanden bijten. Vanaf maandag hebben we terug 3 weken stage, aansluitend is er de paasvakantie , dan nog 4 weekjes les, terug 4 weken stage en dan examens . Dus eigenlijk zit het schooljaar er bijna op en tis redelijk vlug voorbijgegaan vind ik, achteraf bekeken toch!

- maandag gaan fitnessen en leuk volk tegengekomen

- woensdag mijn beste maatje nog es gaan opzoeken. Hij had efkes nood aan een luisterend oor en een goeie babbel, dus voor hem maak ik gerust wat tijd vrij

- donderdag was een leuke dag, tot ik hier aan het station kwam en mijn fietsje (lees 'een oud krot dat kraakt langs alle kanten en verschrikkelijk veel lawaai maakt, maar toch nog goed rijdt') niet op zijn gebruikelijke plaats bleek te staan. Ik begon al te twijfelen of ik die dag wel effectief met de fiets naar het station was gekomen (als het teveel regent ga ik soms te voet met paraplu'tje of word ik gevoerd), maar aangezien het sleuteltje van mijn fietsslot in mijn handtas zat, wist ik zeker dat ik die morgen gefietst had. Blijkbaar was mijn fietsje dus heel geliefd (kbegrijp nie echt waarom, moest ik een fiets willen stelen, kzou mij dan toch nen deftigen velo pakken ze) Nu zit ik natuurlijk zonder fiets  (kheb nog wel een fiets thuis, maar die zet ik zeker niet aant station, want binnen de kortste keren zou die ook weg zijn.) Dus als er iemand nog een oude fiets ergens onder het stof staan heeft en die van de hand wil doen, geef me een seintje!

- gisteren nog een leuk dagje gehad op school, maar voor mij kon de tijd niet snel genoeg gaan. 's Avonds zijn we met een aantal vriendinnen naar de film gegaan (Brokeback Mountain, een echte aanrader! Ik wil die film zeker nog es terugzien) en nadien iets gaan drinken in een plaatselijk swingcafé waar 'gezelschap' (zie vorige post) aan het werken was.   Twas een ontzettend leuke avond en nacht, want we hebben tot in de vroege uurtjes gedanst en gefeest.

- Sebiet gaak nog efkes tot in tzwembad. Tis daar een of andere zwemmarathon en een vriendin doet mee, dus zal ik maar es gaan supporteren.

 

Prettig weekend iedereen en amuseer jullie nog vanavond!

 

btw gezelschap en ik hebben donderdagavond opnieuw afgesproken ;-)

20:11 Gepost door just me | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.