06-04-06

time goes by

Een week geleden moest het allemaal nog beginnen. Een spetterende lentenacht in Gent, de laatste stagedag in het ziekenhuis en het begin van de paasvakantie. Ondertussen is er veel gebeurd. De lentenacht was subliem, we vertoefden in heel tof gezelschap  en zijn veel bekende mensen tegengekomen. Kheb het dus overleefd, tbegon zelfs al licht te worden toen ik weer thuis arriveerde...
Vrijdag was het dan de laatste dag stage en gelukkig had ik avonddienst, want anders zou het niet inorde gekomen zijn. Rond 5u in de namiddag had ik het toch efkes moeilijk, maar gelukkig was het superdruk op de afdeling, waardoor ik geen tijd kreeg om moe te worden. Vrijdagavond is ter dus nieveel meer gebeurd, kwas echt content dat ik mijn bedje zag.
Zaterdag heb ik een beetje gewerkt voor school (met de nadruk op 'een beetje', tis vakantie e!), naar een paar winkeltjes geweest waar het opendeurweekend was en daar ben ik het gezelschap van donderdagavond tegengekomen :-)   Zaterdagavond hebben we nog es goe de bloemekes buitengezet in ons stam/swingcafé. Twas echt lang geleden da we ons daar nog zo goe geamuseerd hebben, maar kdenk dat het ook deels door het fantastische gezelschap kwam!
Zondag een kalm dagske gehad, kmoest wel gaan werken, maar zelfs met een klein slaaptekort (euhum) is de dag toch vlug voorbij gegaan.
En sinds maandag ben ik der op sportief vlak goe tegenaan gegaan. De maandag, woensdag en vrijdagavond gaan we zoals gewoonlijk fitnessen (mede door het leuke gezelschap dat ook toevallig op die dagen in de fitnesszaal te vinden is )  en vanaf nu gaan we den dinsdag en donderdag rondjes gaan lopen op de atletiekpiste. Goeie voornemens, kben es benieuwd hoelang ik deze kan volhouden...

22:02 Gepost door just me | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hehe :-) leuk gezelschap éh ;-) ;-) ;-)
En ik ga ook weer lopen, zalig hé :-)

Gepost door: RedRose | 07-04-06

De commentaren zijn gesloten.