22-04-06

 

Misschien komt het door het goeie weer, maar ik heb een tijdje geen zin gehad om te bloggen. Vandaag ga ik nog es een poging wagen, so here we go.
Al die tijd heb ik heel veel aan sport gedaan. Maandag, woensdag en vrijdag gaan fitnessen, dinsdag en donderdag gaan lopen, zaterdag en zondag (als ik niet moet werken) afwisselend gaan lopen, fitnessen of zwemmen en overal waar ik aartoe ga, probeer ik dat al fietsend. Ik heb mijn leven dus gebeterd. Mijn doel is eigenlijk 10kg af te vallen, vandaar al de sportactiviteiten en het hongerlijden (de paaseitjes zijn dit jaar dus volledig aan mij voorbij gegaan :-( ) Resultaat van al dat afzien - 3 kg, dus we zijn goed op weg. Enkel gisteren heb ik gezondigd, ik had zoooooooo een zin in een ijsje en ik beken... ik was zwak en ik heb me laten verleiden door de ijsjesman. (ma theeft mij toch gesmaakt ;-) )
Het intensief sporten heeft er wel voor gezorgd dat ik vorige week een aantal dagen zonder stem zat. Ik denk dat het ineens teveel was en dus heeft de vermoeidheid zich op mijn stem gezet. Zo frustrerend, niets kunnen zeggen behalve op fluistertoon en dus zoveel mogelijk proberen zwijgen! Grrr, ik werd zot, vooral omdat het net in het weekend was. Ze hebben mij toch niet kunnen thuishouden, ik ben zowel op vrijdagavond als zaterdagavond weggeweest. Pff, mijn stem was al weg, dus verslechteren kon al niet meer. Ik heb het dan toch maar gehad!

Ondertussen ook veel leuke dingen gedaan met ons 'gezelschap' uit de fitness. Vanavond hebben we ook met hen afgesproken om weg te gaan. Tzal dus weer een lange nacht worden :-)

14:22 Gepost door just me | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

leuk dat je je zo erg amuseert :-) Wou dat ik jou was ;-)

Gepost door: RedRose | 24-04-06

De commentaren zijn gesloten.