03-06-06

back to life, back to reality

Vandaag was een schitterende dag vol zon en ik ben terug ontwaakt uit mijn winterslaap (die dit jaar uitzonderlijk lang geduurd heeft blijkbaar!) Het is toch opmerkelijk hoe het weer de gemoedstoestand van de mensen kan beïnvloeden en dit was ook bij mij het geval de voorbije weken. Ik heb door 'omstandigheden' echt in een dip(je) gezeten, maar stilaan komen de zonnestraaltjes terug door de donkere wolken tevoorschijn en voel ik mij al veel beter. Tis niet alleen de zon, maar ook de vele diepgaande gesprekken met enkele dierbare vrienden die mij er terug bovenop geholpen hebben (merci e gastjes ;-) )

Wat school betreft, ik zit nog in mijn stage. Nog 1 weekje te gaan en dan is dat ook weeral achter de rug. Maar dan begint het zware werk pas, vrees ik. Ik heb stage tot vrijdag en vanaf volgende maandag heb ik examen, joehoe.... Hoe en waar en wanneer ik alles nog ga blokken, het is mij een raadsel, maar we slaan er ons wel door. Gelukkig hebben we tussen de verschillende examens een dagje *blok* (zoals ze da zo schoon zeggen) Maar het einde van het schooljaar is opnieuw in zicht en dit keer is het echt voorbij gevlogen! Nu op naar 21 juni, want dan heb ik mijn laatste examen en is het vakantie!!

Kga sebiet nog wa verderwerken aan mijn stageopdracht (jaja, tussendoor moeten we dat ook nog allemaal doen) en vanavond trekken we naar tcentrum, want het is kermis!!

Prettig weekend iedereen

19:12 Gepost door just me | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

. doet dat nog goed in je laatste stageweek hé

Gepost door: Ghandi | 04-06-06

het lijkt me toch wel een fijne opleiding :-) succes ermee!

Gepost door: RedRose | 04-06-06

De commentaren zijn gesloten.