06-06-06

magisch

vandaag begon als een gewone, doodnormale stagedag waarin alles rustig verloopt, maar vandaag was anders! Tegen 8u kwam opeens mijn stagebegeleidster en bleek dat ik eindevaluatie had (joehoe, zonder dat ik daar iets van wist op voorhand. Ma twas mss beter zo, op die manier kon ik er mij ook niet zenuwachtig in maken) Uiteindelijk is alles vlotjes verlopen en na het obligate gesprekje met de hoofdverpleegkundige van de afdeling werd ik streng, maar rechtvaardig beoordeeld met .... 3 x een A!!!!!!!!!!!  Mijn dag kon dus al niet meer stuk.

Vandaag scheen het zonnetje terug en was het prachtig weer, dus heb ik deze middag men boterhammetjes opgegeten op een bankje in de volle natuur (lees 'een bankje met een bloembak en een ministukje gras dat midden op de parking van het ziekenhuis staat, met de geluiden van het verkeer op de gentse ringvaart, boten incluis') Toch heb ik ervan genoten en had ik terug voldoende energie om de rest van de dag door te komen.

De rest van de dag bleek uiteindelijk niet zolang meer te duren, aangezien ik deze morgen vroeg was begonnen. Dus kon ik vroeg naar huis :-)

In het kleedkotje nog heel wat staan aflachen door een heel lief en schattig 'gesprekje' op mijne voicemail door mijn beste vriendje. Een hele boodschap van ong 5min met een hoop gezever dertussen, ik lag ondertussen bijna plat van tlachen! En op dat moment zei hij 'waarschijnlijk ben je je nu een breuk aan het lachen'. Ah da ventje kent me door en door en kan me steeds doen lachen op momenten wanneer ik het nodig heb. Vandaar de geregelde onnozelheden en gezever op mijn voicemail!

Vandaag was dus echt my lucky day! En toen merkte ik op dat we vandaag 06/06/'06 zijn. Zou de duivel er zich mee gemoeid hebben.. 

21:52 Gepost door just me | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

duivel of geen duivel tis dik in orde hé ;-) proficiat met je stage hoor meid!!!!!
Geniet ervan ;-)

Gepost door: RedRose | 07-06-06

De commentaren zijn gesloten.