28-06-06

 

Amai, ik heb enkele zware dagen achter de rug! Het begon allemaal vorige woensdag. Opgestaan om half 5 's morgens, want ik had nog een laatste examen. Nog es opt gemakske alles herhaald, dan in gent examen gaan doen en daarna nog wa langs de winkeltjes gelopen. (buit: 1 rok + 1 handtas) Daarna had ik afgesproken met ne kameraad, die is dan afgekomen, we zijn naar zijn thuis gereden en daar de hele namiddag gezellig opt terras gezeten. Tegen kwart na 6 was ik thuis, vlug fitnesszak gepakt en nog 2u weesten fitnessen. 's Avonds hadden we met een aantal van de klas afgesproken om naar d' Overpoort te gaan. Normaal moest ik der tegen half 10 zijn, maar aangezien mijn beste kameraadje meeging en die niet onmiddellijk kon vertrekken, werd het uiteindelijk kwart na 12 toen we in gent aankwamen. Zeer toffe avond en nacht, hoewel de mensen van mijn klas al om 2u zijn voortgegaan. Maar kameraad en ik hebben ons nog vree goe geamuseerd, we hebben dingen meegemaakt, weddenschappen afgesloten (in een van de volgende posts zal ik daar wel es wat meer uitleg over geven) en afspraken gemaakt die ons leven lang gaan meegaan :-) Uur van thuiskomst: 5u30.
Donderdag liep ik om 11u al te paraderen in huis. Overdag heb ik nie zoveel uitgestoken. Just mijnen bureau opgekuist (na den blok en de examens is da wel es nodig), curcussen weer netjes op orde gestoken en kamer opgekuist, naar de winkel geweest,... Rond 6u gaan zwemmen om toch nog iets aan de conditie te doen en tegen 10 uur weer vertrokken richting station. Kameraad van de avond ervoor wou per se nog es naar gent, maar nu met de trein, zodat ik ook es iets kon drinken. Dus hebben we de laatste trein richting gent gepakt, ons weer vree goe gehad, alhoewel de avond nie zo goed geëindigd is als woensdagavond. 's Morgens terug de trein huiswaarts opgestapt en vrijdag tegen half 8 was ik thuis. Ma en pa stonden juist klaar om te gaan werken, dus kon ik rustig een paar uurtjes slapen. Veel kwam daar niet van in huis, want om 1u liep ik weer springlevend rond. Daarna met enkele boodschapjes bij de grootouders langsgeweest en vlug es tot int stad geweest waar het braderij was. Eigenlijk was ik nog op zoek naar een tof cadeautje, want diezelfde vrijdagavond moest ik naar nen bbq bij de kameraad waar ik woensdagnamiddag opt terras gezeten had. Hij was 26 geworden en vierde dit met een bbq. Uiteindelijk nie echt een tof cadeautje gevonden, dus heb ik maar een bonnetje geschreven dat hij zeker nog iets tegoed heeft. Ik zie hem deze week toch nog, dus tegen dan heb ik wel iets gekocht. Rond 18u dan vertrokken richting bbq, leuk avondje gehad, maar twas wel een beetje kou aangezien we buiten zaten. Tegen half 3 was ik thuis, deftig uur naar mijn normen.
Zaterdag was het paardenmarkt in torhout en aangezien er flyertjes van een zeker evenement moesten uitgedeeld worden, had ik mij maar opgeofferd. Dus al om 7u opgestaan, om 9u de trein genomen en tegen de middag gearriveerd op plaats van bestemming. Een hele dag daar int zonneke rondgelopen (twas supergoe weer), veel papiertjes uitgedeeld en veel bekend volk van vroeger tegengekomen. 's Avonds tegen half 9 thuisgekomen, twas bbq bij ons thuis met enkele vrienden van mijn ouders. Ik was toen al doodop en dan belde kameraad van de bbq van de avond ervoor om te zien waar ik zat, hij zou anders nog afgekomen zijn. Van mij mocht hij gerust afkomen, maar ik ging wel in mijn bedje kruipen, dus heeft hij dat ook maar gedaan e (bij hem thuis in zijn bed gekropen wel te verstaan!)
Zondag moest ik dan een ganse dag gaan werken, van kwart na 9 tot 19u en 's avonds ben ik es vroeg in mijn bed gekropen ze, amai.

12:02 Gepost door just me | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.