08-07-06

 

vorige week donderdag naar Gent geweest en een feestje gebouwd. Amai, twas zomernacht en d'Overpoort liep gewoon vol met volk, nie te doen! Uiteindelijk tegen half 6 thuis geland (mss hadden we beter de trein genomen?)

De vrijdagavond was er het verjaardagsfeestje van 3 kameraden. Tbegon kalm, maar wij hebben er met ons drietjes al shakend de nodige sfeer gebracht terwijl de rest rustig op under stoeleke bleef zitten. Uiteindelijk nog nen toffen avond gehad en om half 4 lag ik al in mijn bedje ;-)

Zaterdag rustig dagje gehad en 's avonds dan eerst nog een terrasje gedaan (tja, wat doet ne mens anders met zo'n goe weer?!) en nog efkes in ons swing/stamcafé geweest, maar toch op een deftig uur huiswaarts gekeerd.
Zondag was het persconferentie, maar ik ben daar nie lang gebleven. Kben met ne kameraad meegegaan die moest gaan werken op een kermis (om licht en geluid te doen bij optredens van artiesten) en omdat hij daar nen helen namiddag moest zijn, ben ik hem gezelschap gaan houden. Toffe namiddag, leuke gesprekken gehad en iedereen dacht daar natuurlijk dat ik hét lief was. (niet dat ik dat erg vond hoor ;-) ) En om iedereen het te laten geloven, elkaar af en toe es goe vastgepakt. Tegen 3u 's nachts thuis gekomen, want tegen dat alles daar afgebroken en opgekuist was! Gelukkig kon ik nog uitslapen, de andere partij moest er om 5u terug uit om te gaan werken, haha...

Sinds maandag is mijn vakantiejob dan begonnen, vandaar dat ik niet zoveel tijd meer heb om jullie blogjes te bezoeken of om iets te posten. Maar ik zal proberen mijn schade in te halen. Sebiet gaak nog een douchke pakken en dan vertrekken naar tstad om een terraske te doen. Kga wel vroeg naar huis komen vandaag, want morgenvroeg moet ik al om kwart na 9 beginnen werken :S

prettig weekend iedereen en amuseert under!

20:30 Gepost door just me in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*** Nog een fijne avond toegewenst!
Groetjes

Gepost door: Star* | 08-07-06

De commentaren zijn gesloten.