21-07-06

 

gisteren moest ik nog es een dagje werken. Hoewel mijn vakantiejob daar gedaan is, was ik gisteren toch van de partij, omdat ik gewisseld had met iemand die vorige week een dagske voor mij ingesprongen had, dus was het nu mijn beurt om te werken. Het was een doodnormale dag, vrij kalm en rustig.
Het was al rond 20u toen ik een bestelling aant opnemen was en opeens kwamen er 2 gasten binnen. Ik dacht dat mijn hart enkele tellen stilstond, mijn benen voelde zou raar dat ik ieder ogenblik zou ineen stuiken en plots wist ik niet meer wat ik moest doen. Het was dus hém (zie vorige post) met ne kameraad. En alsof het nog niet erg genoeg was, kwamen ze aan de toog zitten vlak voor de tapkranen. Opeens kon ik zelfs geen pintje meer tappen.
Waarom kwamen ze net gisteren naar daar? Net toen ik nog een dag aant werken was? Hij wist dat dus niet e, want blijkbaar dacht hij dat ik er nog tot het einde van de maand was. Niet dus, weeral een voorbeeld van wat een goeie kameraad wel zou weten!
Ik heb ze in alle rust en kalmte proberen te bedienen en voor de rest mijn werk zo goed mogelijk voort te doen. Hij vond dat ik stil was en dat het zo lang geleden was dat hij mij gehoord of gezien had (yeah right, tis hem dus opgevallen) Ik ben neutraal gebleven en zo kort mogelijk geweest in het geven van een antwoord, maar ik kon hem echt niet in de ogen kijken. Tussendoor ben ik zelfs eventjes naar het toilet gevlucht, gewoon om efkes te kalmeren, wat koud water in mijn gezicht te gooien en terug op adem te komen.Toen ik terugkwam, was hun drank leeg en zijn ze vertrokken en heeft hij mij een kus gegeven zoals altijd. Gelukkig had mijn bazin gezien dat ik niet meer mijzelf was en ze heeft mij laten stoppen met werken en naar huis gaan, ik kon ook echt niet meer. Ik ben nog een uur met de fiets gaan rijden en theeft mij deugd gedaan.

Ik vraag mij trouwens nog altijd af waarom hij nu opeens naar de plek kwam waar ik vakantiejob deed. En waar just die dag? Is dit nu het lot? Ik doe al alle moeite van de wereld om hem te vergeten en vooral hem te ontwijken, maar keer op keer blijkt dit niet te lukken

19:25 Gepost door just me in Liefde | Permalink | Commentaren (1) | Tags: vakantiejob, ontwijken, het lot |  Facebook |

Commentaren

Het is hier... zo stilletjes!

Alles in orde?

Gepost door: Aude Audenda | 02-10-06

De commentaren zijn gesloten.