04-10-06

nieuwe start

na enige tijd ben ik weer terug. Ik bekijk het als een fresh start, alles wat gebeurd is in het verleden is voorbij. Vanaf nu kijk ik alleen maar naar vandaag en morgen en wat de toekomst brengt.
De voorbije vakantie had zijn slechte momenten, maar ook verschillende goede kanten. Ondertussen is er veel gebeurd, veranderd en tegelijk ook gelijk gebleven (kweet dat het raar klinkt ...) Nieuwe vriendschappen, spannende avonturen, leuke feestjes, stukgelopen vriendschappen, nieuwe (kortstondige) - (bijna)verliefdheid, een paar weken van stilte.
Het nieuwe schooljaar is ook al een tijdje bezig (ondertussen zijn we het weeral beu) maar niet getreurd, nog een kleine 2 weekjes en tis opnieuw stage. Gisteren was het al de eerste verjaardag van mijn metekindje (wat gaat de tijd toch snel!) Het is een echt schatje geworden en sinds vorige week heef hij al zijn eerste stapjes (helemaal alleen!) gezet  ;-)

Tot slot wil ik ook nog mijn beestjes in de bloemetjes zetten, want vandaag is het werelddierendag. Een speciale vermelding dus voor Sloeber en Ciska (de hondjes) en Abfa en Chick (de paardjes)

De commentaren zijn gesloten.