07-07-07

alles verandert

Na lange tijd ga ik hier terug de draad oprapen. Ik heb enkele maanden niet meer de behoefte gehad om iets te schrijven, ik had er trouwens ook de tijd niet voor. Of beter gezegd, ik maakte er geen tijd voor. Ondertussen zijn er veel dingen in mijn leven gebeurd en veranderd:

- door klierkoorts had ik 2 maanden huisarrest (geen school, geen stages, heeeeelll veelll slapen, nie naar tbal van studentenclub kunnen gaan en Lief wel, op tijd tbed in, nie uitgaan)

- de gemeenteraadsverkiezingen van oktober vorig jaar gaan mij steeds bijblijven, die dag was er een magisch moment tussen een kameraad en mij en werd kameraad 'het Lief'.

- stages en lessen werden ingehaald in kerstvakantie en op miraculeuze wijze was ik toch geslaagd voor de examens in januari

- ondertussen werd ik 23 (zooo oud :-( )

- begin mei stierf iemand uit mijn vriendenkring die zijn strijd tegen kanker verloor

- beste viendin is ex-beste vriendin. Onder invloed van haar nieuwe vlam probeerde ze Lief en ik uit elkaar te halen

- Lief en ik hebben heel mooie tijden beleefd, maar zoals ze steeds zeggen, mooie liedjes duren niet lang. Zo geschiedde het ook bij ons. Plots zag hij me niet meer graag en werd ik na exact 7 maanden en 2 weken en een week voor de examens terug vrijgezel. Hij wist zijn moment wel te kiezen. Ondanks alle tranen en het verdriet ben ik toch geslaagd met onderscheiding!

- ik ben nu officieel laatstejaarsstudent :-)

 

14:05 Gepost door just me in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: tranen, school, vrienden, liefde |  Facebook |

Commentaren

Hey! Welkom terug. Ik ben ook net terug in actie geschoten een paar weken geleden. Doe me er aan denken dat ik je linkje op men site toevoeg ;)
Proficiat met je onderscheiding! Jij deed toch verpleegkunde niet? Ik was er ook door maar had net niet genoeg voor een onderscheiding :'(
Tof om je terug te zien! xx

Gepost door: Ghandi | 10-07-07

De commentaren zijn gesloten.