03-11-07

Tussendoor

Ondertussen ben ik tot de constatatie gekomen dat de vakantie bijna voorbij is. Met spijt in het hart zal ik maandag terug iedere dag naar het ziekenhuis in Gent gaan. Niet dat het daar niet tof is e om stage te doen, maar ik vind vakantie toch nog net ietsje leuker Smile
De voorbije week heb ik vooral gewerkt. Niet voor school zoals ik gepland had *schaam, schaam*, maar vooral studentenwerk en dit sla ik niet af, want ik kan de centjes wel heel goed gebruiken. Het schoolwerk zal verschoven worden naar volgend weekend.

Ohja, ik draag sinds dinsdag een bril, met zo een hip en modieus montuurtje. Als het me lukt, zal ik hier es een foto'tje posten. Ik had al enkele maanden heel veel last van hoofdpijn, reeds van in de voormiddag of van bij het opstaan. Na talloze pijnstillers en enkele doktersbezoeken verbeterde dit nog steeds niet, tot ik vorige week bij de oogarts ben langsgeweest en inderdaad, ik ben gezegend met zo een exemplaar dat ik de eerste weken toch zoveel mogelijk moet aanhouden om mijn oogspieren (die heel strak gespannen en zelfs verkrampt zijn) te ontlasten. Nadien moet ik hem enkel dragen om te lezen, tv te kijken, ... Ik draag hem nu al 3 dagen en ik voel toch al duidelijk een verschil hoor. Vaarwel hoofdpijn! Ma amai, was ik geschrokken van de kostprijs van zo een bril...

Ma genoeg gezeverd, kga mijn eens gaan klaarmaken. Eerst met een aantal vrienden iets gaan eten en nadien nog es echt uitgaan naar Tfeestpaleis. Kben daar eigenlijk nog nooit geweest, ma khoop dat het wel zal meevallen. Klaat het jullie wel weten of het aanrader is of niet.

 Nog een fijne zaterdagavond iedereen!

Commentaren

Dat ken ik, niet genoeg gedaan hebben voor't school tijdens de vakantie. We zullen het ons nog berouwen zeker als we tijdens onze stage 's avonds nog in de weer moeten zijn om die nursing studies, verslagen en/of taken af te krijgen..

Hopelijk was't fijn gisteren in't feestpaleis!

Gepost door: Ghandi | 04-11-07

De commentaren zijn gesloten.