05-11-07

Weekend

Zaterdag ben ik dan toch niet naar het Feestpaleis geweest. Door omstandigheden konden bepaalde vrienden niet komen of waren ze té moe, dus hebben we dit uitstapje maar uitgesteld. Als alternatief ben ik eerst op bezoek geweest bij vrienden dit net zijn gaan samenwonen en hebben ons later op de avond verplaatst naar een fuif van de plaatselijke scoutsvereniging. Het viel daar wel mee, er was wel niet te veel volk, maar het was lang geleden dat ik nog zo laat was weggeweest, tegen 4u lag ik pas in mijn bed.
Zondagmorgen heb ik me dan ook heerlijk uitgeslapen, hoewel ik met een zwaar hoofd ben opgestaan. En nee, ik had geen alcohol gedronken zaterdagavond. Maja, lang moest ik niet treuzelen, want tegen 1u moest ik gaan werken bij 'de kindjes'. Drukke namiddag achter de rug gehad en vele uurtjes gewerkt, dus weer veel centjes verdiend.

En ja, de vakantie is gepasseerd, dus ik moest vandaag weer naar Gent. Het viel wel mee hoor, maar toch heb ik liever vakantie! Op stage ook tussentijdse evalutie gehad, want mijn mentor van op dienst gaat in verlof voor 2 weken, dus ik ga haar niet meer zien. Vanaf morgen moet ik dus nog 2 weekjes samenwerken met een andere verpleegkundige Fronsen

Ohja, nog iets dat ik hier nog niet verteld heb. Ik doe namelijk al een dikke maand aan Bodystyling. (buikspier - en andere oefeningen doen in een warmtecabine om spierpijn te voorkomen) Resultaat: na 10 beurten ben ik 32cm (overal een paar cm's e, zowel aan armen als benen, heupen, buik,...) en 2 kg kwijt. Joehoe!!
Nu ben ik echt op weg, enkel een beetje op mijn eten letten (hoewel ik veeeeeeel te graag eet) en van zodra het weer een beetje beter wordt, ga ik weer starten met lopen.
Help mij tussendoor nog een aantal keer herinneren aan deze belofte, want ik heb meestal wat stimulatie nodig. We shall see...

 Wat vanavond betreft --> slaapwel iedereen

De commentaren zijn gesloten.