22-11-07

Druk, druk, druk

De titel verklaart alles. Stage in UZ Gent is afgelopen, stageopdrachten zijn sinds maandag ingediend en we zitten bijna weeral een week op de schoolbanken. We zijn het nog niet verleerd hoor, de lessen zijn redelijk saai, maar we moeten erdoor e.

Ondertussen ben ik ook veel gaan werken, zo ook dit weekend. Zaterdagavond is er tevens oudleerlingenavond op mijn oude school en zullen we elkaar na 5 jaar nog eens terugzien. Khoop dat het een leuke avond zal worden.

De volgende stageplaats is ook al bekend en je zal mij een weekje in het operatiekwartier terugvinden en 3 weken op de spoedafdeling van Jan Palfijn in Gent! Woehoe, ik kijk der wel naar uit, tschijnt dat we ook es een paar keer mogen meegaan met de MUG, spannend Smile

En ik heb nog groot nieuws. Ik ben de trotse eigenaar van een eigen auto, een zwart opel corsa'tje (Tot voor kort reed ik geregeld met de auto van thuis) Vanaf zaterdag kan je mij zien rondsnorren met mijn 'bolleke' (zo heb ik hem al gedoopt)

21:27 Gepost door just me in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) | Tags: auto, corsa, stage, spoed, jan palfijn, reunie |  Facebook |

05-11-07

Weekend

Zaterdag ben ik dan toch niet naar het Feestpaleis geweest. Door omstandigheden konden bepaalde vrienden niet komen of waren ze té moe, dus hebben we dit uitstapje maar uitgesteld. Als alternatief ben ik eerst op bezoek geweest bij vrienden dit net zijn gaan samenwonen en hebben ons later op de avond verplaatst naar een fuif van de plaatselijke scoutsvereniging. Het viel daar wel mee, er was wel niet te veel volk, maar het was lang geleden dat ik nog zo laat was weggeweest, tegen 4u lag ik pas in mijn bed.
Zondagmorgen heb ik me dan ook heerlijk uitgeslapen, hoewel ik met een zwaar hoofd ben opgestaan. En nee, ik had geen alcohol gedronken zaterdagavond. Maja, lang moest ik niet treuzelen, want tegen 1u moest ik gaan werken bij 'de kindjes'. Drukke namiddag achter de rug gehad en vele uurtjes gewerkt, dus weer veel centjes verdiend.

En ja, de vakantie is gepasseerd, dus ik moest vandaag weer naar Gent. Het viel wel mee hoor, maar toch heb ik liever vakantie! Op stage ook tussentijdse evalutie gehad, want mijn mentor van op dienst gaat in verlof voor 2 weken, dus ik ga haar niet meer zien. Vanaf morgen moet ik dus nog 2 weekjes samenwerken met een andere verpleegkundige Fronsen

Ohja, nog iets dat ik hier nog niet verteld heb. Ik doe namelijk al een dikke maand aan Bodystyling. (buikspier - en andere oefeningen doen in een warmtecabine om spierpijn te voorkomen) Resultaat: na 10 beurten ben ik 32cm (overal een paar cm's e, zowel aan armen als benen, heupen, buik,...) en 2 kg kwijt. Joehoe!!
Nu ben ik echt op weg, enkel een beetje op mijn eten letten (hoewel ik veeeeeeel te graag eet) en van zodra het weer een beetje beter wordt, ga ik weer starten met lopen.
Help mij tussendoor nog een aantal keer herinneren aan deze belofte, want ik heb meestal wat stimulatie nodig. We shall see...

 Wat vanavond betreft --> slaapwel iedereen

03-11-07

Tussendoor

Ondertussen ben ik tot de constatatie gekomen dat de vakantie bijna voorbij is. Met spijt in het hart zal ik maandag terug iedere dag naar het ziekenhuis in Gent gaan. Niet dat het daar niet tof is e om stage te doen, maar ik vind vakantie toch nog net ietsje leuker Smile
De voorbije week heb ik vooral gewerkt. Niet voor school zoals ik gepland had *schaam, schaam*, maar vooral studentenwerk en dit sla ik niet af, want ik kan de centjes wel heel goed gebruiken. Het schoolwerk zal verschoven worden naar volgend weekend.

Ohja, ik draag sinds dinsdag een bril, met zo een hip en modieus montuurtje. Als het me lukt, zal ik hier es een foto'tje posten. Ik had al enkele maanden heel veel last van hoofdpijn, reeds van in de voormiddag of van bij het opstaan. Na talloze pijnstillers en enkele doktersbezoeken verbeterde dit nog steeds niet, tot ik vorige week bij de oogarts ben langsgeweest en inderdaad, ik ben gezegend met zo een exemplaar dat ik de eerste weken toch zoveel mogelijk moet aanhouden om mijn oogspieren (die heel strak gespannen en zelfs verkrampt zijn) te ontlasten. Nadien moet ik hem enkel dragen om te lezen, tv te kijken, ... Ik draag hem nu al 3 dagen en ik voel toch al duidelijk een verschil hoor. Vaarwel hoofdpijn! Ma amai, was ik geschrokken van de kostprijs van zo een bril...

Ma genoeg gezeverd, kga mijn eens gaan klaarmaken. Eerst met een aantal vrienden iets gaan eten en nadien nog es echt uitgaan naar Tfeestpaleis. Kben daar eigenlijk nog nooit geweest, ma khoop dat het wel zal meevallen. Klaat het jullie wel weten of het aanrader is of niet.

 Nog een fijne zaterdagavond iedereen!