31-12-07

I can't wait... for the new year to begin

gelukkig_nieuwjaar
Tijdens den blok kan den boog niet altijd gespannen staan e. Hoewel het bij de start vlot liep en ik voorzat op mijn schema, lukt de de laatste dagen heel wat minder. Zaterdag heb ik maar 2 uurtjes geleerd omdat ik kaarten had om naar de Kerstjumping in Mechelen te gaan. Plezant en zoals ieder jaar het evenement voor de paardenliefhebber. Alhoewel ik vind dat het de laatste jaren meer en meer een society-evenement wordt met 'chiquévolk' en een hele rits van bekende vlamingen die worden uitgenodigd om daar wat show te komen geven.

Gisteren ging ik dan met volle moed opnieuw achter mijn boeken zitten, ik was zelfs speciaal vroeg opgestaan. Maar het was mijn dagske niet. Tussendoor nog efkes naar de winkels geweest achter een paar cadeau'kes en 's avonds had ik afgesproken om naar Gent naar de film te gaan. Het is 'Vermist' geworden. Ik wou hem dolgraag es zien, maar het was ter nog nie van gekomen, dus nu was het echt wel de moment aangezien de film op zijn laatste loopt en bijna uit de bioscoop gaat verdwijnen. Kvond em wel goed, ik hou wel van dectectieve-achtige films en series à la CSI. Het is natuurlijk wel een Belgische film, maar ik vond hem wel heel goed meevallen! Nadien nog iets gaan drinken natuurlijk en een bezoekske gebracht aan mijn beste maatje om nieuwjaar te gaan wensen. Je kan er maar niet vroeg genoeg bijzijn e :-) (Hij moet vanavond en vannacht werken, dus kan hij niet mee gaan vieren)

Vandaag heb ik dan een beetje uitgeslapen, kwestie van vanavond toch nog ewa mens te zijn e. Op het laatste moment is er dan toch nog iets uit de bus gevallen voor vanavond. Mijn petekindje, zijn zussen en ouders komen bij ons thuis eten. En na 12u ga ik toch nog een stapken in de wereld zetten. Weliswaar niet in 'mijn' stad, want ik heb nen hemelse schrik om ex en zijn vlam tegen het lijf te lopen. Het is een periode die ik definitief wil afsluiten en achter mij laten. (poging 1 was goed gelukt tot wanneer december eraan kwam. De maand van zijn verjaardag, kerstmarkten, feestdagen en den blok, waarin mijn gedachten steeds afdwalen naar hem, of ik dat nu wil of niet)


2008 wordt een hele nieuwe start. Ik wil nieuwe mensen leren kennen, mij socialer gaan opstellen en leren genieten van het leven!

Een spetterend 2008 is in aantocht, maak er het beste van!

Commentaren

Uw mailknopje werkt voor mij niet, anders kreeg je van mij een lief gelukkig nieuwjaar mailtje. Gelukkig kan ik hier mijn beste wensen ook nog kwijt. :)
Hopelijk heb je genoten van je oud en nieuw en ben je helemaal klaar om er terug in te vliegen. Ik sta op het punt om dat ook weer te doen. grtjs

Gepost door: Ghandi | 03-01-08

Jammer... dat ik niet meer in je buurt woon. Las net dat je goede voornemen is om in de toekomst weer te gaan lopen en had ik nog ginder gewoond, dan hadden we elkaar kunnen meesleuren.

:-)

Gepost door: Zita | 06-01-08

De commentaren zijn gesloten.