24-01-08

De 10 criteria van De Perfecte Man


art_large_265375

Vrouwen zijn kieskeurig, en dat blijkt ook uit hun lijstje kenmerken die een man allemaal moet bezitten. Tien criteria telt De Perfecte Man, samengesteld door 40.000 vrouwelijke leden van de datingsite UKdating.com.

Cliché
Uiterlijk speelt alleszins een rol, ondanks alle berichten van het tegendeel: De Perfecte Man moet groot (minstens 1m77), donker en knap zijn en blauwe ogen hebben. Verder mag hij niet te mager of te dik zijn, en moet hij zo'n 80 kilogram wegen.

Geld, geld, geld!
Het andere cliché, vrouwen vallen op geld, bleek ook te kloppen. De Perfecte Man heeft namelijk geld, een eigen huis, een universitair diploma en een zilveren (!) Mercedes.

Hij rookt niet, houdt van restuarants en cinema maar haat voetbal. Huisdieren zijn ook een plus-punt, net als netjes geschoren.

Ervaring, zonder kinderen
Uiteraard is De Perfecte Man niet getrouwd, maar een beetje ervaring mag wel: 3 serieuze relaties lijken de vrouwen een goed gemiddelde te vinden. Het aantal maximale bedpartners lag iets hoger: 6. Hij heeft geen kinderen.

Over 'hulp in het huishouden' wordt niet gerept, laat staan over 'alcoholproblemen', 'drukke jobs' of 'in staat om naar romantische komedies te kijken'. (hln)

19:36 Gepost door just me in Liefde | Permalink | Commentaren (0) | Tags: perfecte man |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.