30-01-08

the countdown

Morgen is het zover, dan moet ik rond de middag naar Gent achter mijnen uitslag. Normaal zouden er geen problemen mogen zijn, maar toch is er een beetje spanning/gezonde stress. Dus iedereen duimen e om 13u!!

Ondertussen is het laatste examen al bijna een week voorbij. Na dit laatste zijn we met een aantal van de klas eerst iets gaan drinken en nadien iets gaan eten op de Korenmarkt, want ja twas middag en dan moet een mens al eens iets eten e. Nadien nog efkes langs de winkels gepasseerd voor een paar laatste stuks van de solden. 's Avonds vlug nog iets gaan drinken, gesupporterd voor Guillaume Devos tijdens de finale van Steracteur, Sterartiest en redelijk op tijd mijn bedje in, want ik was o zo moe. Ik was eigenlijk van plan om die nacht op te staan om naar de vrouwenfinale van de Australian Open te kijken, maar wegens te moe heb ik niet eens mijn wekker gehoord.
's Morgens vroeg op om te gaan werken en in de namiddag met een paar kameraden het autosalon in Brussel een bezoekje gebracht. Tof, voor ene keer, maar niet echt mijn ding. Als ik een nieuwe auto nodig heb, ga ik wel naar een plaatselijke garage hoor. Nadien nog richting Gent gegaan om iets te gaan eten en tot de late uurtjes iets gaan drinken.
Zondag terug gaan werken, maandag wafels gebakken (wel meer dan 100! Maja, als ik dan eens wafels bak, dan zijn het er veel ineens e)
Dinsdag en vandaag terug gaan werken en sinds vandaag ben ik terug gaan sporten. Vanaf nu ga ik mij terug toeleggen op mijn goede voornemens (namelijk gezonde voeding, dieten en sporten)

Mijn puntenboekje van de weight watchers is vandaag trouwens gearriveerd, morgen begint mijn nieuwe leven. Alle steun, tips, gezonde recepten, ... zijn welkom. Misschien zijn er wel nog mensen die op dit moment aan het 'weight watchen' zijn?

Commentaren

Waar kan je zo'n puntenboekje halen??

Gepost door: meta | 05-05-08

De commentaren zijn gesloten.