03-05-08

Stokjes enzo

Een week of 2 geleden werd er een stokje naar mijn hoofd geslingerd door een voormalig buurmeisje Zita, dus twordt wel es tijd om daar werk van te maken.

Vroeger heb ik boeken verslonden, meestal voor school, maar ook in mijn vrije tijd vond je mij met een boek in de hand. Ik was kind aan huis in onze plaatselijke bib en ging er wekelijks met minstens 5 exemplaren naar buiten. Maar nu is het alweer 3 jaar geleden dat ik de binnenkant van de bibliotheek nog gezien heb. Ik heb er gewoon de tijd niet meer voor om te lezen. Gelukkig heb ik nog veel boeken thuis en ben ik lid van ECI-club, boeken genoeg dus. De nieuwe exemplaren belanden telkens op een stapeltje voor 'wanneer ik es tijd heb om ze te lezen'.

De opdracht:

          --> Grijp het dichtsbijzijnde boek dat meer dan 123 pagina's telt

Voor deze gelegenheid heb ik er eentje vanonder het stof gehaald van tijdens mijn regentaat Engels opleiding, namelijk 'Birdsong' van Sebastian Faulks
Ik heb het toen al es gelezen voor een bepaalde opdracht, maar weet eigenlijk niet goed meer hoe het ging.

          --> Open het boek op pagina 123 en zoek de vijfde zin

He was listening for the distinctive knocking made by timber when it was hammered into place against the wall.

          --> Post nu de volgende drie zinnen

If a tunnel was very close it was also sometimes possible to hear the sounds of spades or of bags of earth being dragged back.
There was e thumping noise again, buth it did not sound hollow enough for wood; it was more like the rocking of the earth under shellfire. Jack tightened his nerves once more.

Iedereen die het stokje nog niet gekregen heeft, pak het maar mee e!         

12:40 Gepost door just me in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) | Tags: stokje, boeken, birdsong, bibliotheek |  Facebook |

Commentaren

Jeuj, het staat erop!

:-)

Ik hou van je nieuwe design!

Gepost door: Zita | 03-05-08

Ik heb ook een heel grote stapel 'om nog te lezen'. Hopelijk kan ik wat van de zomervakantie genieten om wat boeken te verslinden... Of gewoon in de weekends terwijl ik in het zonnetje zit...

Ik weet niet waarom, maar om één of andere reden is het gemakkelijk om te lezen in de zomer als in de winter, toch voor mij. Omgekeerde wereld?

Gepost door: saartje | 07-05-08

De commentaren zijn gesloten.