07-06-08

examens enzo

Eigenlijk zou ik er moeten van genieten, maar ik heb gewoon geen tijd om er bij stil te staan.
Gisteren was er de laatste dag uit, de laatste dag uit heel mijn schoolcarrière dan nog!
En vanaf maandag starten mijn examens, 7 vakkan die nog dienen ondervraagd te worden. Persoonlijk vind ik dat nog veel te veel voor de eindexamens van een laatstejaarsstudent! Vooral omdat er een aantal vakken zijn die volgens mij totaal niets met de opleiding te maken hebben, maar waar we toch onze tijd en energie moeten insteken.
Gelukkig is het buiten slecht weer. Ik hou normaal niet zo van regen, maar tijdens de examens is dit ideaal weer. Ik mocht er niet aan denken dat het nu zo een 30° zou zijn en de verleiding dan ook des te groter is om een terrasje te doen.
Al hoop ik toch dat het volgende vrijdag schitterend weer is en ietsje warmer, want dan trouwt mijn nichtje! Ik heb een kleedje gekocht, maar had wel gedacht dat het goe weer ging zijn, dus zal ik deze week nog vlug achter een truitje of vestje moeten gaan.

In ieder geval, tzijn ook de laatste examens ooit in heel mijn schoolcarrière (ooit wil ik nog wel brugopleiding volgen, maar da is voor later). Dit wil dus zeggen dat het echte leven voor mij binnenkort zal beginnen en oh boy wat kijk ik daar al naar uit!!

11:41 Gepost door just me in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: weer, eindexamens, laatste les, het echte leven |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.