12-06-08

In het kader van mijn examen alternatieve geneeskunde morgen, een leuk artikelke die ik jullie niet wil onthouden...

massageLeer erotisch masseren

Een drukke baan of een hectisch leven? Een erotische massage doet alle spanning als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ontspannen en genieten staan centraal en de band met je partner wordt er alleen maar sterker door.

Omgeving
De sfeer doet heel wat. Voordat je begint, dim je het licht, steek kaarsjes aan en zet eventueel een zacht muziekje op. Zorg voor massageolie.

Begin de massage rustig en duik niet meteen op de geslachtsdelen. Geef al je aandacht aan het hele lichaam. De hals, slaap, oren, het gedeelte net onder de borsten en billen, binnenkant van de benen, voeten en het plekje net boven de schaamheuvel, zijn blij met al je liefkozingen. Pas nadien geef je de intieme plekjes alle aandacht.

Zo verwen je hem

-Leg op elke bil een hand en beweeg je handen in tegengestelde richting. Neem meteen de binnenkant van zijn dijen mee.

-Doe genoeg olie op je hand en maak een kommetje met je hand rond zijn testikels en maak met je andere hand een ring om de basis van zijn penis. Glijd met je hand langzaam van boven naar beneden langs zijn penis.

-Leg je vingers net onder de eikel. Maak met je hand een draaiende op en neergaan de beweging. Net alsof je een citroen uitperst.

Zo verwen je haar

-Masseer haar borsten zacht en teder. Draai met je handpalmen eerst met de klok mee en dan ertegenin. Knijp af en toe licht in de tepels.

-Smeer je handen in met veel olie en streel haar vagina van achteren naar voren. Maak lange trage bewegingen.

-Trek langzame cirkels met je vingers en kom steeds dichter bij de clitoris. Draai hier trage cirkeltjes om heen.

Wees creatief
Met een ijsblokje kan je over de tepels. Warm ze daarna wel op met je lippen en mond. Veertjes zijn ideaal om zacht en vluchtig mee te strelen. Wil je het extra spannend, blinddoek dan je partner. Pret in bed is verzekerd met aardbeien, honing en slagroom. Kortom, laat je fantasie de vrije loop. (lvl)
(Het Laatste Nieuws)

16:47 Gepost door just me in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: alternatieve therapieen, examen, massage |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.