15-06-08

weekend vol trouwfeest(en), blokken en examens

ringenDit was het dan! (allez dat hoop ik tenminste) Het laatste weekend ooit dat ik moest studeren voor een examen. Deze zorgden er trouwens voor dat ik weer ontelbare leuke dingen moest missen of toch voor een deel moest aan mij laten voorbij gaan.


Zo was er vrijdag den trouw van mijn enige nichtje. Op vrijdag den 13den stapten zij en haar prachtventje in het huwelijksbootje en mag iedereen vanaf nu 'man en vrouw' tegen hen zeggen. Ik heb 'hun dag' voor meer dan de helft gemankeerd. Ik had 's morgens examen, daarna moest ik nog wa blokken en een kappersafspraak zat er ook voor iets tussen. Pas 's avonds op de receptie heb ik hen voor de eerste keer gezien als man en vrouw. En wat een prachtig kleed had ze aan! Twas eigenlijk een rok en bijhorend topje, eenvoudig en toch zooo mooi! We hebben echt dezelfde smaak ast op kleren aankomt ;-)
Tfeest was echt leuk, ne schonen openingsdans (Iris - Goo Goo Dolls), een leuke sfeer, toffe ambiance en dé verrassing van de avond.... Mijn neefje (de broer en getuige van de bruid) heeft zijn vriendin (ze zijn al meer dan 7 jaar samen waarvan 1 jaar samenwonend) daar op den dansvloer voor al de aanwezigen door de micro, op zijne knie, met ne ring ten huwelijk gevraagd!! Twas echt superromantisch! Dus volgend jaar heb ik opnieuw een trouwfeest!
Allez as ter da ooit iemand bij mij zal doen (als ik ooit een slachtoffer vind), geef ik hem ene goeie raad. Kwil da wel liever in iets intiemer kring, voor mij hoeft er geen 200 man aanwezig te zijn tijdens het huwelijksaanzoek

Voor de rest is er niets spectaculairs gebeurd, ik heb geblokt, geblokt en ben nog steeds aan het blokken, want morgen heb ik 2 vakken!! Dus ge moogt allemaal een kaarsje doen branden en jullie vingers heel hard kruisen :-)
Kga nog wa voortdoen, succes voor alle studentjes!

De commentaren zijn gesloten.