26-06-08

Ready?? Set!! Goooo......

Het is voorbij, echt voorbij! Nu is het ook officieel, ik ben afgestudeerd :-) Sinds 18u vanavond ben ik een 'echte' verpleegkundige! En ik ga ervan genieten, zoveel is zeker.
Geen lessen, scripties, taken, examens meer, nooit meer. Maar in tegendeel ook nooit meer herfst- , kerst-, paas- of zomervakantie. Dit kan natuurlijk niet op tegen het echte leven dat nu start!

Dit weekend is reeds volgeboekt met diploma gaan viseren, braderie, spaghetti gaan eten, FOUTE PARTY in Gent, Jaarmarkt Torhout, verjaardags- en jubileumfeest, flyeren, en nog een verjaardagsfeestje met etentje.
Vanaf dinsdag is het bittere ernst, de start van mijn nieuwe leven!

19-06-08

Venten maken ook af en toe es fouten

De 6 fouten die mannen in bed maken

Mannen denken allang niet meer dat zij alles weten van seks, en altijd alles juist doen. Maar beseffen ze ook wat ze fout doen? Twee Amerikaanse sekstherapeuten, Tristan Taormino and Lou Paget, zetten de zes meest voorkomende fouten op een rijtje.

Fout nummer 1: Je weet wat zij wil

Je weet wat ze wil, denk je. Toch? Fout gedacht. "De meeste mannen baseren hun 'kennis' op hun ervaring met vrouwen. Maar vrouwen zijn niet allemaal dezelfde. Dat geldt overigens niet alleen voor het seksleven, maar ook voor de relatie zelf." Hoe je het dan te weten komt? Voorzichtig uitproberen en/of er proberen over praten, zijn nog altijd de beste manieren.

Fout nummer 2: Je hebt alles wat ze nodig heeft

Mannen zijn gevoelig voor het gebruik van een vibrator tijdens het liefdesspel. Ze voelen zich tekortschieten als het gebruikt wordt liefdesspel. "Maar de waarheid is dat sommige vrouwen pas kunnen klaarkomen door een trilling die niet kan bereikt worden door de mens. De vibrator is een hulpmiddel, geen vervanger."

Fout nummer 3: Je weet wat leuke seks is

Mensen kunnen zich maar moeilijk inbeelden dat anderen niet hetzelfde ervaren of willen dan zij. De kloof is groot tussen mannen en vrouwen: ze hebben een heel ander idee over wat leuk is bij seks.

"Voor mannen is penetratie het grootste genot, en meestal staan ze er niet bij stil dat dat voor vrouwen niet het geval is. De binnenkant van de vagina is veel ongevoeliger dan de delen erbuiten." Nog iets om op te letten mannen: diep stoten is misschien leuk voor jou, maar niet altijd voor de vrouw.

Fout nummer 4: Je weet de weg

Hoewel de meeste mannen de vrouwelijke lichaamsdelen nog wel kunnen benoemen, wil dat niet zeggen dat ze begrijpen hoe ze werken. Bijvoorbeeld: de kans dat een vrouw een orgasme krijgt van penetratie is klein. En ja de clitoris is belangrijk, maar hoe er naartoe gewerkt wordt is nog veel belangrijker. Het is niet het equivalent van een penis, dus een sprint hoeft het ook al niet te worden. Om het nog ingewikkelder te maken: niet elke vrouw is even gevoelig aan haar clitoris, anderen zijn overgevoelig. Proberen en vragen is (alweer) de boodschap!

Fout nummer 5: Opgewonden vrouwen zijn altijd 'nat'

"Een echte mythe", zo noemen de experten het. "De hoeveelheid vaginaal vocht is afhankelijk van vrouw tot vrouw: sommigen hebben er altijd veel, anderen maar af en toe, nog anderen maar zelden. Het kan veranderen met de hormonenspiegel of onder invloed van stress of medicatie." Als de vaginale droogte de penetratie beperkt, kan gebruik gemaakt worden van glijmiddel.

Fout nummer 6: Zwijgen is goud
Over seks zwijg je beter niet: als jij niet zegt wat je leuk vindt, hoe kan zij dat dan weten? Breng het subtiel en met respect. Dus niet haar hoofd in je schoot duwen, maar wel extra benadrukken wat jij lekker vindt.

22:09 Gepost door just me in Liefde | Permalink | Commentaren (1) | Tags: mannen, seks, fouten |  Facebook |

massages: wat vind jij ervan?

De tien populairste massages

Veel mensen houden van een massage - maar welke soort massage? Wij zetten de tien populairste op een rijtje.

1) Zweedse massage
De Zweedse massage is de meest bekende en wijdverspreide vorm van massage. Lange, zachte bewegingen worden gecombineerd met licht kneden of cirkelvormige bewegingen op de huid. Vaak wordt gebruikt gemaakt van massage-olie. Deze vorm is zeer rustig en ontspannend, en een goede eerste kennismaking met massages.

2) Aromamassages
Om stress en stressgerelateerde klachten te verminderen, kan de Zweedse massage aangevuld worden met geurende oliën of kaarsen die een helende kracht wordt toegedicht.

3) Hot Stone massages
Zoals de naam zegt, worden warme, zachte stenen op bepaalde punten van je lichaam gelegd of gedrukt. Dit verwarmt de gespannen spieren, waardoor ze ook meer ontspannen worden. De bedoeling is om de energiecentra van je lichaam terug in balans te krijgen. Dit is een zeer zachte vorm van massage, geschikt voor gespannen personen.

4) Diepe weefselmassage
Bij chronische blokkages in spieren en weefsel of verhinderde bewegingen, is een hardere techniek nodig. De diepe weefselmassage dringt met duwen of hard masseren door tot in de diepste blokkages, en maakt die als het ware los, waardoor weer normaal kan bewogen worden. Dit kan oncomfortabel of zelfs pijnlijk zijn. Het is belangrijk goede afspraken te maken met de masseur of masseuse, zodat deze kan stoppen bij te veel pijn.

5) Shiatsu
Deze Japanse massagetechniek gebruikt de vingers om druk uit te oefenen, en dit in een bepaald ritme op de zogenaamde accupunctuurmeridianen. Op elk punt wordt twee tot acht seconden druk uitgeoefend, om de energiestroom op gang te brengen en het lichaam terug in evenwicht te brengen. Ontspannend maar toch krachtig, zonder kans op pijn achteraf.

6) Thaise massage
Ook deze vorm gebruikt de energiestromen in het lichaam. Dat gebeurt door zachte druk op specifieke punten, samendrukkingen en stretchen. Dit is geen passieve vorm van massages. Je lichaam zal door de therapeut in alle richtingen worden gewrongen. Hoewel het stress doet verdwijnen en de flexibiliteit van het lichaam vergroot, zal je je naderhand eerder energiek dan ontspannen voelen.

7) Prenatale massage
Niet voor de baby, wel voor de aanstaande mama. Om stress te verminderen, zwellingen weg te nemen en verschillende pijntjes te verzachten. Ook angst en depressie kunnen er (deels) mee behandeld worden. Let wel: laat dit enkel uitvoeren door een massagetherapeut met een diploma in zwangerschapsmassage.

8) Reflexologie
Reflexologie focust op de voeten, maar is meer dan een gewone voetmassage. Bij relfexologie wordt druk uitgeoefend op bepaalde punten van de voeten die zouden corresponderen met de organen en systemen in het lichaam. Een zeer ontspannende vorm van massage, dubbel geapprecieerd voor wie lang rechtstaat of last heeft van vermoeide voeten.

9) Sportmassage
Voor actieve mensen die veel fysiek werk verrichten. Een atleet hoef je dus niet te zijn. De focus ligt bij het voorkomen en behandelen van verwondingen en kwetsuren en het verbeteren van je prestaties. Hierbij worden verschillende technieken gebruikt.

10) Lymfedrainage
Voor wie oedemen (vochtophopingen) heeft ontwikkeld in voeten en benen, kan een lymfedrainage uitweg bieden. Deze massagetechniek verbetert de circulatie van het bloed en de lymfevaten waardoor het vocht beter kan afgevoerd worden. Het is een zachte vorm, waarmee met lichte druk en cirkelbewegingen wordt gewerkt. Opgelet: niet elke therapeut is opgeleid voor deze techniek.

17:50 Gepost door just me in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: massages |  Facebook |

17-06-08

10!

Had dit al op verschillende blogs gezien, dus nu is het mijnen toer!

- 10 jaar geleden was ik 14 en eigenlijk weet ik niet zoveel meer uit die tijd. Ik zat toen in het 2e middelbaar samen met mijn allerbeste vriendin.
- 10 maanden geleden 17 augustus vorig jaar. Het was schitterend weer, samen met enkele kameraden hebben we frietjes van de frietuur gegeten en zijn we met 5 in de tent blijven slapen. Allez van slapen is ter nieveel in huis gekomen, we waren veel te druk bezig met naar muziek luisteren en te tetteren. (Het was ook de verjaardag van mijn grootmoeder)
- 10 weken geleden paasvakantie, ik die het druk had met al mijn sollicitatiegesprekken en de beurs tijdens het paasweekend in Flanders Expo Gent
- 10 dagen geleden laatste lesdag ooit :-) Die dag ben ik ook naar de cinema geweest met mijn beste maatje, we zijn gaan kijken naar 'Aanrijding in Moscou' die we geen van bijna nog steeds niet hadden gezien, maar graag wilden zien
- 10 uren geleden lag ik alleen te slapen in mijn bedje. Waarschijnlijk was ik toen net in slaap gevallen, want door de examenstress heb ik al enkele dagen last van nek- en rugpijn en daardoor kan ik moeilijk slapen
- 10 minuten geleden heb ik de Flair en Dag Allemaal doorbladerd toen ik aan het pauzeren was
- Binnen 10 minuten schiet ik weer in actie achter mijn curussen, maar doordat het goe weer is vandaag zal ik mij buiten op mijn terras installeren. Examen morgen is endocrienologie en gynaecologie
- Binnen 10 uren zal ik waarschijnlijk nog steeds achter mijn cursussen zitten, maar dan binnen op mijnen bureau wegens donker en te koud buiten
- Binnen 10 dagen heb ik normaal mijn diploma in handen en ga ik 's avonds volledig 'fout' naar de foute party van Q-music in Flanders Expo
- Binnen 10 weken heb ik een week onbetaald verlof op mijn werk en trek ik waarschijnlijk met een of andere last minute naar tbuitenland
- Binnen 10 maanden april 2009. Normaal zal ik dan nog steeds aan het werk zijn in UZ Gent. Op persoonlijk vlak hoop ik tegen dan 'Mister Right' tegen het lijf te lopen
- Binnen 10 jaar dan zal ik 34 zijn. In mijn ideale wereld zie ik mezelf met een schat van een man aan mijn zijde samen op het terras in onze prachtige tuin met onze 2 spelende kinderen op de achtergrond. Ik hoop dat ik gelukkig en vooral gezond mag zijn!!

12:11 Gepost door just me in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: verleden, heden, toekomst |  Facebook |

15-06-08

weekend vol trouwfeest(en), blokken en examens

ringenDit was het dan! (allez dat hoop ik tenminste) Het laatste weekend ooit dat ik moest studeren voor een examen. Deze zorgden er trouwens voor dat ik weer ontelbare leuke dingen moest missen of toch voor een deel moest aan mij laten voorbij gaan.


Zo was er vrijdag den trouw van mijn enige nichtje. Op vrijdag den 13den stapten zij en haar prachtventje in het huwelijksbootje en mag iedereen vanaf nu 'man en vrouw' tegen hen zeggen. Ik heb 'hun dag' voor meer dan de helft gemankeerd. Ik had 's morgens examen, daarna moest ik nog wa blokken en een kappersafspraak zat er ook voor iets tussen. Pas 's avonds op de receptie heb ik hen voor de eerste keer gezien als man en vrouw. En wat een prachtig kleed had ze aan! Twas eigenlijk een rok en bijhorend topje, eenvoudig en toch zooo mooi! We hebben echt dezelfde smaak ast op kleren aankomt ;-)
Tfeest was echt leuk, ne schonen openingsdans (Iris - Goo Goo Dolls), een leuke sfeer, toffe ambiance en dé verrassing van de avond.... Mijn neefje (de broer en getuige van de bruid) heeft zijn vriendin (ze zijn al meer dan 7 jaar samen waarvan 1 jaar samenwonend) daar op den dansvloer voor al de aanwezigen door de micro, op zijne knie, met ne ring ten huwelijk gevraagd!! Twas echt superromantisch! Dus volgend jaar heb ik opnieuw een trouwfeest!
Allez as ter da ooit iemand bij mij zal doen (als ik ooit een slachtoffer vind), geef ik hem ene goeie raad. Kwil da wel liever in iets intiemer kring, voor mij hoeft er geen 200 man aanwezig te zijn tijdens het huwelijksaanzoek

Voor de rest is er niets spectaculairs gebeurd, ik heb geblokt, geblokt en ben nog steeds aan het blokken, want morgen heb ik 2 vakken!! Dus ge moogt allemaal een kaarsje doen branden en jullie vingers heel hard kruisen :-)
Kga nog wa voortdoen, succes voor alle studentjes!

12-06-08

In het kader van mijn examen alternatieve geneeskunde morgen, een leuk artikelke die ik jullie niet wil onthouden...

massageLeer erotisch masseren

Een drukke baan of een hectisch leven? Een erotische massage doet alle spanning als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ontspannen en genieten staan centraal en de band met je partner wordt er alleen maar sterker door.

Omgeving
De sfeer doet heel wat. Voordat je begint, dim je het licht, steek kaarsjes aan en zet eventueel een zacht muziekje op. Zorg voor massageolie.

Begin de massage rustig en duik niet meteen op de geslachtsdelen. Geef al je aandacht aan het hele lichaam. De hals, slaap, oren, het gedeelte net onder de borsten en billen, binnenkant van de benen, voeten en het plekje net boven de schaamheuvel, zijn blij met al je liefkozingen. Pas nadien geef je de intieme plekjes alle aandacht.

Zo verwen je hem

-Leg op elke bil een hand en beweeg je handen in tegengestelde richting. Neem meteen de binnenkant van zijn dijen mee.

-Doe genoeg olie op je hand en maak een kommetje met je hand rond zijn testikels en maak met je andere hand een ring om de basis van zijn penis. Glijd met je hand langzaam van boven naar beneden langs zijn penis.

-Leg je vingers net onder de eikel. Maak met je hand een draaiende op en neergaan de beweging. Net alsof je een citroen uitperst.

Zo verwen je haar

-Masseer haar borsten zacht en teder. Draai met je handpalmen eerst met de klok mee en dan ertegenin. Knijp af en toe licht in de tepels.

-Smeer je handen in met veel olie en streel haar vagina van achteren naar voren. Maak lange trage bewegingen.

-Trek langzame cirkels met je vingers en kom steeds dichter bij de clitoris. Draai hier trage cirkeltjes om heen.

Wees creatief
Met een ijsblokje kan je over de tepels. Warm ze daarna wel op met je lippen en mond. Veertjes zijn ideaal om zacht en vluchtig mee te strelen. Wil je het extra spannend, blinddoek dan je partner. Pret in bed is verzekerd met aardbeien, honing en slagroom. Kortom, laat je fantasie de vrije loop. (lvl)
(Het Laatste Nieuws)

16:47 Gepost door just me in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: alternatieve therapieen, examen, massage |  Facebook |

08-06-08

vlug nog wat leuke tips voor de zomer

Slanker met de juiste zomersnacks

Wil je nog snel enkele kilootjes kwijt, hoeven geen strenge diëten. De kunst bestaat erin slimme ingrediënten te kiezen. De zomer is dan de ideale periode om gezondere eetgewoonten aan te kweken. Rijke, romige gerechtjes zijn dan minder aantrekkelijk. Lichte en verfrissende smaken doen het beter. Fruit en groenten zijn in overvloed aanwezig. Schuim de marktjes af en bewonder het verse gamma aan groenten en fruit. Seizoensgroenten zitten boordevol vitaminen, mineralen, antioxidanten en vezels. Spaar de appels en appelsienen voor de herfst, eet verse aardbeien, meloenen, bessen, tomaten, komkommer, courgette, komkommer, bieten, erwten peulen.

1. Koude soep
Koude soep is een favoriet en caloriearm gerecht. Verse soepen zoals gazpacho of op basis van komkommer-dulle bevatten veel groenten en zijn een perfecte manier om de maaltijd te beginnen. Uit onderzoek blijkt dat een verse bouillonsoep aan het begin van de maaltijd maakt dat er minder wordt gegeten tijdens de maaltijd.

2. Watermeloen
Wie lust nu geen sappige watermeloen als het warm is? De helft van de watermeloen bestaat uit water. Zo is het een prachtige manier om de dorst te laven en de trek in zoet te verminderen.

3. Gegrilde groenten
Een ovenplaat gevuld met gegrilde groenten, is in de zomer een must-have. Gegrilde uien, paprika, courgette, wortelen, aubergine, asperges en knoflook horen steeds in de koelkast en kunnen na het grillen gemengd worden onder salades met geitenkaas bijvoorbeeld.

4. Salades
Een salade maken is snel en gezond. Een receptje heb je niet nodig. Maak reepjes of dobbelsteentjes van restjes vlees, groenten, kaas, een handjevol geroosterde noten. Mix met sla en een lichte vinaigrette. Extra smaakstoffen kunnen geplukt worden uit de tuin.

5. Calorie-arme dranken
Smoothies, gesuikerde drankjes, frisdrank, thee bieden een welkome afwisseling met het water. Ze gaan vlotjes binnen, zeker als het warm is. Onthou dat ook hun calorietjes even snel opgeslagen worden.

6. Fruitdesserts
Zoete snacks kunnen je goede eetgewoonten helemaal naar de vaantjes helpen. Desserts op basis van fruit doen de trek naar zoet verminderen. Denk eens aan gegrilde bananen met een bolletje light-ijs, gegrilde ananas met rum of gegrilde witte perziken met bramen en honing. Bevroren, donkere, zoete kersen smaken ook. Net als een bevroren banaan, bedekt met chocolade of bevroren druiven als geslaagde zoethoudertjes.(lvl)

20:57 Gepost door just me in gezondheid | Permalink | Commentaren (0) | Tags: tips, dieten |  Facebook |

babynamen

babyLotte en Milan populairste babynamen

Voor het eerst in vijf jaar is Emma niet meer de populairste meisjesnaam in Vlaanderen. Volgens cijfers van het Nationaal Instituut voor de Statistiek (NIS) pakte de naam Lotte in 2007 die eerste plaats af. In totaal 402 meisjes kregen die naam. Bij de jongens is Milan al sinds 2004 de populairste naam. In 2007 werden zo'n 400 pasgeboren jongetjes zo genoemd. (belga/vsv)

Persoonlijk vind ik Lotte wel een mooie naam, maar ik zou mijn (eventueel latere) zoontje niet Milan noemen.
Mijn favorietjes voor jongensnamen: Jelle, Thomas, Kobe, Jens, Gilles, Thijs
Meisjesnamen: Hanne, Lore, Amélie, Britt, Elise, Ines, Julie, Margot, Marthe, Nina

Wat zijn jullie favoriete babynamen? Hoe zouden jullie je kindjes heten?

11:47 Gepost door just me in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) | Tags: babynamen |  Facebook |

07-06-08

Oefeningen voor een platte bikinibuik

Wil je nog voor de zomer een strakke en platte buik? Dan moet je er zelf aan werken. Ondersaande oefeningen zijn gebaseerd op Pilates. Ze concentreren zich op de buik, maar zetten het hele lichaam aan het werk. Herhaal ze drie tot vier keer per week en je krijgt een buikje waar iedereen jaloers op is.

1. Been in de lucht
Ga op je rug liggen met de schouders op de grond en de buikspieren opgespannen. Vorm met je benen in de lucht een hoek van ongeveer 90 graden, je voeten mogen iets hoger zijn dan je knieën.
Strek je voet en tenen. Adem in om de buikspieren nog meer op te spannen. Tijdens het uitademen beweeg je het rechterbeen rustig en gecontroleerd vanuit de heupen omlaag.

Let er op dat je knie in dezelfde hoek blijft. Wanneer je buik niet meer plat kan blijven of je rug hol trekt, mag je stoppen met de neergaande beweging. Adem dan in en breng je been rustig weer naar beginpositie. Doe nu hetzelfde voor het linkerbeen. Herhaal dit 10 keer voor elk been. Let bij deze oefening er op dat je je onderrug niet tegen de grond duwt.

2. Beide benen in de lucht
Deze oefening heeft dezelfde beginpositie als de vorige oefening. Het verschil zit erin dat je je benen stevig tegen elkaar drukt. Adem in, span je buikspieren op en breng tijdens het uitademen de benen, vanuit de heupen, als een geheel rustig omlaag.

Ga niet te laag, stop wanneer je buik niet plat kan blijven en de onderrug hol trekt. Adem in en beweeg je benen terug naar beginpositie. Deze oefening heeft pas zin als je je buik ondertussen plat en vlak houdt. Leg ter controle je handen op je onderbuik. Herhaal deze oefening 5 keer.

3. Strek je benen
Bij deze oefening moet je terug op je rug gaan liggen, deze keer met de knieën opgetrokken naar de borst. Adem in, beweeg je kin lichtjes in de richting van je borst en span je buikspieren op. Adem uit, til het bovenlichaam, ook armen en handen, van de grond.

Kijk tijdens de oefening naar je bovenbenen en hou je buik plat. Leg nu de linkerhand op de rechterknie en de rechterhand op de rechterenkel. Beweeg het linkerbeen gestrekt met gestrekte voet omlaag in een diagonale lijn. Beweeg tijdens de oefening alleen armen en benen, niet het bovenlichaam. Doe hetzelfde voor het andere been, waarbij je linkerknie naar de borst brengt en je handen naar je linkerknie en linker enkel plaatst. Herhaal deze oefening 16 keer per been. Kijk niet omhoog, hou je kin bij de borst.

Draaien met bovenlichaam
Start in dezelfde beginpositie als de vorige oefening, maar nu hou je twee vingers van elke hand tegen je slapen. Je draait het bovenlichaam met de linkerschouder naar de rechterknie.

Strek het linkerbeen in een diagonale lijn van het lichaam krachtig weg. Adem in, draai het bovenlichaam naar links met de rechterschouder naar de linkerknie. Wissel van benen en strek nu het rechterbeen. Herhaal dit 16 keer aan elke kant aan een rustig tempo.

Extra tips

- Denk bij elke oefening eraan de bekkenbodemspieren op te spannen, dan spannen je diepst liggende buikspieren mee op.

- Let op je ademhaling. Adem in door je neus, uitademen gebeurt via de mond.

- Voer de oefeningen rustig en gecontroleerd uit.

- Span bij alle oefeningen je buikspieren op en hou je buik plat en vlak.

- Duw je onderrug niet tegen de grond. Hou je schouderbladen laag, sleutelbeenderen wijd en open. (ep)

(Het Laatste Nieuws)

14:07 Gepost door just me in gezondheid | Permalink | Commentaren (1) | Tags: platte buik, oefeningen |  Facebook |

examens enzo

Eigenlijk zou ik er moeten van genieten, maar ik heb gewoon geen tijd om er bij stil te staan.
Gisteren was er de laatste dag uit, de laatste dag uit heel mijn schoolcarrière dan nog!
En vanaf maandag starten mijn examens, 7 vakkan die nog dienen ondervraagd te worden. Persoonlijk vind ik dat nog veel te veel voor de eindexamens van een laatstejaarsstudent! Vooral omdat er een aantal vakken zijn die volgens mij totaal niets met de opleiding te maken hebben, maar waar we toch onze tijd en energie moeten insteken.
Gelukkig is het buiten slecht weer. Ik hou normaal niet zo van regen, maar tijdens de examens is dit ideaal weer. Ik mocht er niet aan denken dat het nu zo een 30° zou zijn en de verleiding dan ook des te groter is om een terrasje te doen.
Al hoop ik toch dat het volgende vrijdag schitterend weer is en ietsje warmer, want dan trouwt mijn nichtje! Ik heb een kleedje gekocht, maar had wel gedacht dat het goe weer ging zijn, dus zal ik deze week nog vlug achter een truitje of vestje moeten gaan.

In ieder geval, tzijn ook de laatste examens ooit in heel mijn schoolcarrière (ooit wil ik nog wel brugopleiding volgen, maar da is voor later). Dit wil dus zeggen dat het echte leven voor mij binnenkort zal beginnen en oh boy wat kijk ik daar al naar uit!!

11:41 Gepost door just me in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: weer, eindexamens, laatste les, het echte leven |  Facebook |