08-07-08

Veel te vertellen, maar geen tijd, dus tussendoortje :-)

Verleid hem met striptease

Je hebt er al vast eens over gedacht en het staat vast in zijn topvijf van seksuele fantasieën: strippen. Maar helaas is het een kunst die niet zo eenvoudig is als het lijkt. Dus als je wil dat het eindigt in een stevige vrijpartij en geen lachbui, lees je best eerst onderstaande tips voor dummies.

Voorbereiding
Creëer alvast de juiste sfeer en stemming, mail of sms hem al overdag. Geef hem daarin instructies, laat hem een fles champagne kopen en laat het hem koud zetten tegen dat jij thuiskomt. Bel hem tien minuutjes voor je thuis komt en laat hem een cd opzetten die jij gekozen hebt. Time het exact zodat het juiste liedje speelt wanneer jij toekomt. Dim de lichten een beetje en zet hem op de sofa. Dan is het aan jou.

Elegant
Doe de deur open, en gooi je handtas nonchalant op de grond. Loop elegant rond zodat hij je goed kan bekijken. Plaats de ene voet voor de andere met je borsten vooruit en kin omhoog wanneer je wandelt. Wees trots op jezelf, het gaat hem namelijk allemaal om de houding. En ja, je mag al gerust een teug champagne nemen als dat je zou helpen. Maar drink met mate.

Sjaal
Draag een sjaal en beeld je in dat het zijn penis is. Behandel de sjaal zoals je dat met hem zou doen: wees soms voorzichtig en soms wat harder. Laat hem verleidelijk door je handen gaan, dan over schouders. Let er op dat je je rug recht houdt, trek je buik en steek je borsten naar voren. Verder kun je de sjaal nog voor tal van andere dingen gebruikten: als blinddoek, om hem dichterbij te trekken of vast te binden.

Jasje
Trek je jasje uit, maar doe het heel traag, om hem te plagen. Zet je met je rug naar hem en kijk hem aan over een schouder. Maak eerst de knopen los en trek dan de mouwen. Doe dit heel voorzichtig en sexy in een beweging. Laat het niet vallen, je gebruikt het jasje om je bh te bedekken en draai je dan om naar hem. Dan mag je het jasje met een hand laten vallen terwijl je met de andere je bh bedekt.

Rokje
Dit doe je weer met je rug naar hem en kijk je hem over een schouder aan. Doe je rokje los, zo traag je kan. Steek je kont naar achter en krom je rug. Het rokje moet in een beweging naar beneden glijden. Eens het op de grond ligt, stap je er met beide voeten uit en laat je het op de grond liggen. Let hier op, als het rond je enkels gaat zitten, doe dan alsof je danst en zorg ervoor dat je je rokje elegant kwijtspeelt. Dat is de reden waarom je nog niet te veel champagne mag drinken, je moet nog helder kunnen denken.

Schoenen
Draag instappers met een hakje want er bestaat gewoon geen elegante manier om je schoenen uit te doen. Met open schoentjes kun je simpel je voet naar achter heffen, met je handen naar je voeten gaan en de schoen zo vrouwelijk mogelijk uittrekken.

Panties
Zet jezelf in profiel naar je partner, maar behoud oogcontact en zet een voet op een stoel. Trek stay-ups of jartelles aan, panties met een broekje zijn niet meteen sexy. Rol de kousen met beide handen naar beneden. Doe het weer traag, laat hem maar denken dat jouw handen eigenlijk de zijne zijn. Eens de panties uit zijn, kun je die om zijn nek hangen.

Bh
Strippen is net als het uitpakken van een cadeautje. Elke keer wanneer jij iets uittrekt, komt hij een stapje dichter bij zijn pakje. Dus rek deze fase zo lang mogelijk uit. Ga met je gezicht naar hem staan, trek dan de bandjes traag naar beneden. Draai je dan om en blijf weer naar hem kijken. Maak hem los, terwijl je er met je handen voor zorgt dat hij welop zijn plaats blijft. Draai je weer om, met de verleidelijkste blik in je ogen. Houd een hand over je borsten, met de andere trek je voorzichtig je bh weg. Als je er nu volledig voor wilt gaan: dan krom je weer je rug, steek je je borsten vooruit en speel je er wat mee.

Als laatste, het slipje
Dit moet zo sexy mogelijk gebeuren. Wat je ook doet, houd je benen niet tegen elkaar, want dan ziet er gek uit. Houd het ene been voor het andere, waarbij je de ene hiel wat opheft. Plaats je handen aan de zijkanten zodat je het broekje weg van je benen trekt. Laat dan voorzichtig je handen naar beneden glijden. Als je handen naar beneden gaan, volgt je lichaam. Eens je over de knie bent, laat je slipje vallen. Nu komt het moeilijkste deel, want dit is nog moeilijker dan uit een rokje wandelen. Doe het traag en voet per voet.

Plagen
Nu is het heel verleidelijk om naar hem toe te gaan. Maar doe het niet, plaag hem nog wat langer. Blijf rond wandelen en jezelf aanraken tot hij het niet meer aankan. Ga niet zelf naar hem toe, maar laat hem naar jou komen. (ep)

15:47 Gepost door just me in Liefde | Permalink | Commentaren (1) | Tags: verleiden, striptease |  Facebook |